Treeswijkhoeve

Tweede ster voor De Treeswijkhoeve. geprolongeerd

In de Michelin gids van 2017 heeft De Treeswijkhoeve voor de 5de keer 2 sterren gekregen..........


In de Michelingids van 2017 krijgt het team van De Treeswijkhoeve voor de vijfde keer op rij twee sterren toebedeeld. Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op.

Van 2006 tot 2012 mochten wij al één Michelinster dragen en sinds 2013 zijn dat er maar liefst twee. Dat dit niet vanzelfsprekend is realiseren wij ons als geen ander.
We zijn vooral enorm dankbaar. Dankbaar naar onze medewerkers toe, die elke dag weer 200 % geven om onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. 

We willen deze kans ook graag aangrijpen om onze leveranciers bedanken, die elke dag hun mooiste spullen bij ons op de keukentafel bezorgen. Leveranciers die dezelfde passie delen als wij voor hun met zorg geselecteerde ingrediënten. Producten vol ambacht en liefde, waar we elke keer weer blij van worden en door worden geïnspireerd.

En last but not least onze gasten, want zonder gast ook geen restaurant. U bent als gast een van onze drijfveren waar wij onze passie mee kunnen delen. 
Wij hopen u komend jaar weer te mogen verwelkomen om te mogen doen wat wij het liefste doen, u in de watten leggen en culinair verwennen. 

Tot ziens in 2017!