Treeswijkhoeve

Treeswijkhoeve kookt in Champions Lounge.

Voorafgaand aan de wedstrijd Ajax-Legia Warschau........

RESTAURANT DE TREESWIJKHOEVE uit Waalre kookte voorafgaand aan de wedstrijd Ajax-Legia Warschau (1-0) voor de eerste keer in de Champions Lounge met eigenaar/chefkok Dick Middelweerd en zijn crew een fantastisch menu voor de gasten van Centraal Beheer Achmea, Otto Workforce, Webhelp Nederland, Holmatro Groep, Dell/EMC, ISS Facility Services, Sjaak Swart, Guus Hiddink, Frank de Boer, Angelo Charisteas, Kees Kwakman, Astrid en Geert Kuperus.

De Champions Lounge is de meest exclusieve Skylounge in de Amsterdam ArenA.

Sterrenchefs koken bij toerbeurt in de Champions Lounge en geven een presentatie van hun restaurant. 
Dat is genieten op het hoogste niveau van bijzondere wijn-spijs combinaties.

In een bijzondere sfeer en setting komen topmanagers bijeen van succesvolle bedrijven.
Zij nodigen hun meest gewaardeerde relaties uit om, samen met (oud) voetballers van Ajax en het Nederlands elftal, bekende TV- persoonlijkheden en Michelin-sterrenkoks, bijzondere momenten en ontmoetingen te delen.
Ze kijken naar de wedstrijden van Ajax, het Nederlands elftal, of luisteren naar de concerten van (inter)nationaal bekende artiesten.

Voor hen geven de (oud)voetballers hun analyses van de wedstrijden, terwijl steeds verschillende Michelin-sterrenkoks de gasten verwennen met bijzondere wijn-spijs combinaties. De managers, voetballers, artiesten en chefkoks zijn allen een ‘Champion’ in hun eigen ArenA. Wat hen bindt is de liefde voor de sport, cultuur, haute cuisine en de wens deze bijzondere ontmoetingen te delen met een bijzondere relatie...