Treeswijkhoeve

Nieuwe maître-sommelier voor Treeswijkhoeve.

Versterking voor team de Treeswijkhoeve......

Remon van de Kerkhof versterkt team de Treeswijkhoeve
 
Met ingang van 1 maart komt Remon van de Kerkhof de Treeswijkhoeve versterken als maître-sommelier.
Hij zal daarbij ondersteund worden door Leon Aben, assistent sommelier en Steffie van Berlo die de taak als assistent maître op zich zal nemen.
 
Remon van de Kerkhof ontving vorig jaar nog de titel SVH Wijnmeester. Deze titel is de bekroning op zijn werk als sommelier en wijnliefhebber. Hij was lange tijd werkzaam in Australië en heeft tevens gewerkt als sommelier bij het 2-sterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam.
Remon kijkt ernaar uit u als gast een heerlijke beleving te geven. Bovendien vindt hij het erg belangrijk om zijn enthousiasme te kunnen overdragen op de nieuwe generatie gastvrouwen/heren en hen te stimuleren om altijd te blijven leren en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Bram van Grinsven, die deze functie als interim heeft vervuld, opent medio april zijn eigen restaurant-wijnwinkel Somm in Uden. Wij wensen hem heel veel succes met deze nieuwe uitdaging en danken hem voor zijn inzet voor de Treeswijkhoeve.

De Treeswijkhoeve heeft met deze uitbreiding nu 2 SVH-Meestertitels in huis, een mooie aanvulling op ons team, waarmee wij  u als gast nog beter van dienst kunnen zijn. 

Mede namens Remon, graag tot ziens!