Treeswijkhoeve

Next Generation diner.

Next Generation Diner is geheel volgeboekt........

'Next Generation' diner - Part 2 (Volgeboekt)

Om de nieuwe generatie talentvolle chefs in de welverdiende spotlights te zetten, organiseren wij 22 april een bijzonder 'Next Generation' diner. Het idee en initiatief is ontstaan dankzij Roy Eijkelkamp, chef van de Bokkedoorns. Daar vond ook de eerste editie plaats.

In het kader van het 30-jarig jubileum van De Treeswijkhoeve, organiseren wij nu het vervolg. Onze twee sous-chefs Patrick van Hogeloon en Franke Osinga bereiden voor u een prachtig diner, samen met de nieuwe generatie van morgen.

Patrick van Hogeloon & Franke Osinga – Treeswijkhoeve**
Gijs van den Heuvel – Zarzo*
Guido Braeken – La Source**
Lars Aukema – De Librije***
Leon Vermaire – Katseveer*
Koen van den Hurk – Bord’Eau*

Zij zullen u deze avond volledig in watten leggen en laten proeven waarom zij de chefs van de  toekomst zijn. U wordt ontvangen met champagne en amuses, vervolgens zal iedere chef een gerecht presenteren.

Voor € 150,- per persoon geniet u van deze geheel verzorgde avond, inclusief de wijnen.
De tafelsetting is volgens het 'Table d’Hôte' principe, aan grote, gezellige tafels.Vanaf 18.30 uur wordt u verwacht voor dit unieke en feestelijke diner.

Als u wilt reserveren voor deze fantastische avond, is dat helaas te laat.
Wij zijn reeds volgeboekt.