Treeswijkhoeve

Gezocht: uitbreiding van ons bedieningsteam

Kom jij ons team versterken?

VACATURES BEDINING.
De Treeswijkhoeve
Sinds november 2012 heeft het restaurant twee Michelinsterren en zijn we lid van Alliance Gastronomique.
18 punten Gault- Millau, en plaats 32 in de Lekker van 2018
Je werkt in een gemotiveerd team o.l.v. Maitre- Sommelier Remon van de Kerkhof.
Sommelier van het Jaar 2018: 
De Treeswijkhoeve bestaat volgend jaar 30 jaar.
Ons restaurant sluit zich uit van restaurant weken

VACATURE GASTHEER/ GASTVROUW
Functie-inhoud
Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis en creativiteit zorg jij ervoor dat onze gasten in De Treeswijkhoeve een onvergetelijke ervaring beleven. 
Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel
Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over MBO 4 werk- en denkniveau en is een basis-wijnkennis een absolute eis.
Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier.
De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Wij bieden
Wij bieden een fulltime functie in een dynamische werkomgeving.
Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

VACATURE LEERLING GASTHEER/ GASTVROUW:
Voor het leerjaar 2018- 2019 zijn wij op zoek naar gemotiveerde leerlingen in de bediening.
Doe jij een niveau 3 of 4 gastheer/gastvrouw opleiding, dan hebben wij plaats voor jou.

VACATURE SOMMELIER:
Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over MBO 4 werk- en denkniveau en is een passie voor wijn absoluut noodzakelijk. Verder beschik je over minimaal SDEN 3 niveau en bij voorkeur, maar niet noodzakelijk een WSET kwalificatie of CMS Introductory.
Je werkt nauw samen met de maître-sommelier om het wijnprogramma op orde te houden; proeverijen, wijn-spijs combinaties bedenken, wijnkaart up-to-date houden, het zoeken (en vinden!) van nieuwe unieke wijnen om de kaart op te luisteren alsmede kelderwerk natuurlijk.
De wijnkaart is een verlenging van onze keuken en stijl en we lopen tegen de duizend ‘listings’ aan nu.
Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden.
Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. 
De woorden teamspirit, flexibiliteit, spontaniteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.
Wij bieden een fulltime functie in een dynamische werkomgeving, een vijfdaagse werkweek met vaste sluitingsdagen op maandag en dinsdag. 
Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

INTERESSE ?
Wanneer je geïnteresseerd bent, in een van deze vacatures,
stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar 
anne-laura@treeswijkhoeve.nl of per post naar 
Restaurant De Treeswijkhoeve Valkenswaardseweg 14 
5582 vb te Waalre ter attentie van Anne-Laura Middelweerd