Treeswijkhoeve

De Treeswijkhoeve ambassadeur Krug Champagne

Krug champagne staat voor perfectie........In Nederland zijn De Treeswijkhoeve**, Beluga Maastricht en Restaurant Parkheuvel**,unieke ambassadeurs van het champagnehuis Krug.
De chefs brengen hun persoonlijke passie voor deze bijzondere champagne tot uitdrukking in sublieme combinaties met diverse expressies van Krug.

170 jaar geleden begon Joseph Krug - een man die als geen ander de plezierige essentie van champagne begreep – met het najagen van zijn visie: het maken van een champagne die de meest genereuze expressie is van het jaar, ongeacht het onvoorspelbare klimaat. Josephs gewaagde experiment schokte de champagne-industrie maar resulteerde in een unieke champagne die een groot succes werd wereldwijd. Tot op de dag van vandaag leeft en ademt House of Krug nog steeds zijn legendarische filosofie met als vlaggenschip de Krug Grande Cuvée, een non-vintage cuvée de prestige champagne.

Het streven van de chefs naar individualiteit en kwaliteit sluit perfect aan bij de filosofie van Krug.
Door hun onvoorwaardelijke passie en liefde voor het huis zijn zij ware ambassadeurs.
Zij nodigen hun gasten uit om de champagne te (her)ontdekken.
Als Krug Ambassade hebben beide zaken meerdere expressies van het huis op de kaart staan, zoals Krug Rosé en de Krug vintages, en kunt u Krug ook per glas bestellen.