Treeswijkhoeve

Chef van het Jaar 2019

Treeswijkhoeve ontvangt titel 
Chef van het Jaar.
De uitreiking van de awards.......

RAI Amsterdam, was de uitreiking van de Proefschrift Restaurant Awards.

De uitreiking van de awards, 18 in totaal, vormde tevens de start van het nieuwe online restaurantplatform, ProefschriftRestaurants.nl, dat vanaf 6 november live is.
Het platform presenteert een onafhankelijke selectie van de leukste, boeiendste en beste restaurants van het moment.
Ingedeeld in vier prijscategorieën, beoordeeld door ervaren professionals, en voortdurend bijgewerkt aan de hand van het laatste nieuws en de meest recente restaurantbezoeken.

De volgende restaurants en professionals werden afgelopen maandag gehuldigd:

Restaurant van het Jaar (tot € 55): Beyerick, Zeist
Restaurant van het Jaar (tot € 75): Vermeer, NH Barbizon Palace, Amsterdam
Restaurant van het Jaar (tot € 100): Bij Jef, Den Hoorn (Texel)
Restaurant van het Jaar (vanaf € 100): Ciel Bleu, Okura, Amsterdam
Chef van het Jaar (restaurants tot € 55): Jan Smink, Smink, Wolvega
Chef van het Jaar (restaurants tot € 75): Nico Boreas, Sabero, Roermond
Chef van het Jaar (restaurants tot € 100): Arturo Dalhuisen, The White Room, Amsterdam
Chef van het Jaar (restaurants vanaf € 100): Dick Middelweerd, De Treeswijkhoeve, Waalre
Talentvol Chef van het Jaar: Thijs Meliefste, Restaurant Meliefste, Wolphaartsdijk
Sommelier van het Jaar: Arjen Pleij, Kasteel Engelenburg, Brummen
Talentvol Sommelier van het Jaar: Stefan Wierda, Restaurant Hotel Merlet, Schoorl
Gastheer|Gastvrouw van het Jaar: Marc Boeljon, De Posthoorn, Monnikendam
Ex aequo – Talentvol Gastheer|Gastvrouw van het Jaar: Janine Kinderman, De Zeeuw, Haarlem / Marco Westra, Bridges, Amsterdam
Wijn|Spijs Specialist van het Jaar: Jean Luc Etienne, Parkheuvel, Rotterdam
Prijs|Plezier van het Jaar: Bistro Vive la Vie, Groningen
Fromager van het Jaar: Iris Schot, Restaurant Central Park, Voorburg
Wijnkaart van het Jaar: BAK Restaurant, Amsterdam